Cautati dupa text

Strebelwerk GmbH

Producator sisteme de incalzire pentru combustibili solizi, lichizi si gazosi - cazane, panouri solare, recipiente termice

Grupul de firme STREBEL din domeniul sistemelor de incalzire dezvolta si produce in 3 fabrici austriece sisteme de incalzire pentru combustibili solizi, lichizi si gazosi. Fiecare fabrica dispune de serviciu-clienti care rezolva toate probleme de service si reparatii necesare.

 

Cei de la firma STREBEL au ca obiectiv dezvoltarea de produse economice si ecologice de incalzire si obtinere a apei calde, care sa indeplineasca si cele mai inalte cerinte – atat in ceea ce priveste conservarea naturii, cat si confortul personal. In cele din urma, succesul viitor al firmei are la baza satisfactia clientilor!

 

Domeniile de utilizare ale produselor sunt, pe langa casele private, cladirile publice si cladirile industriale. Scopul intreprinderii noastre este de a livra clientului produse personalizate pentru toate necesitatile din domeniul incalzirii. Ca si producator austriac unic, sunt in masura a oferi sisteme de incalzire si accesorii dintr-o singura sursa.

Produse

Cazane de incalzire pentru toate tipurile de combustibil, instalatii solare, recipiente de stocare a apei calde

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463