Cautati dupa text

Thermokon Components GmbH

senzori eficienti din punct de vedere energetic pentru sisteme de încălzire și de construcție, care contribuie la reducerea emisiilor de CO2 și creșterea durabilității.

Cu mai mult de 25 de ani de experiență pe piață și cunoștințe tehnologice extinse, Thermokon este partenerul potrivit, atunci când vine vorba de termostate pentru sistemele de încălzire a clădirilor. Tehnologia folosita este  deosebit de eficienteficienta din punct de vedere  energetic, reducand emisiile de CO2 și crescand sustenabilitatea clădirilor.Thermokon oferă o varietate de soluții termostat/senzor de temperatura, umiditate, calitatea aerului, presiune, debit, luminozitate sau mișcare. În plus, unități de control pentru camere cu un design deosebit, care să permită o unitate de operare multifunctionala pentru  iluminat, temperatură, jaluzele etc. . Fara fir, sistemul de radio-baterie liber Sistemul radio  fara fir si fara baterie EasySens® completeaza portofoliul produsului.

O noutate este „climaView“, o solutie Cloud de la  Thermokon furnizeaza o imagine de ansamblu a vulnerabilităților din zona de energie și confort în interior. Cu "climaView"  pot fi vizualizate proprietăți individuale și optimizate simultan în întreaga lume. Cu sediul în Germania, si filiale în Austria, Suedia, China, Elveția, Norvegia și America de Nord, un birou de vânzări în Rusia și partenerii comerciali la nivel mondial Thermokon are o prezență globală și a exporta  la peste 80 de țări.

Produse

  • „climaView“ – monitorizare la nivel mondial privind temperatura camerei și energia interioară  via Online-Tool
  • EasySens® - energie auto-suficienta de automatizare a clădirii cu tehnologie radio
  • telecomenzi multifunctionale
  • Senzori pentru calitatea aerului, temperatura, umiditate și luminozitate
  • Transmițătoare, manometre, switch-uri de presiune și de debit

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463