Cautati dupa text

TPA KKS GmbH

Proiectare si implementare solutii protectie catodica impotriva factorilor corozivi (conducte, cisterne, beton armat etc.)

Suntem furnizori internationali de produse de protectie catodica impotriva coroziunii si oferim de peste 40 de ani solutii sigure in acest domeniu. Oferta noastra acopera astfel intregul spectru de metode de protectie impotriva coroziunii, cuprinzand de la planificarea tehnica de aplicare a instalatiilor de protectie impotriva coroziunii pana la tehnici de masurare si control permanent al instalatiilor si al furnizarii de produse anticorozive. Sunt protejate catodic in special conductele subterane de alimentare cu gaz, petrol sau apa, rezervoarele, rezervoarele GPL, centralele electrice si structurile speciale, de exemplu instalatiile de epurare a apelor uzate, si structuri din beton armat, cum ar fi poduri, parcari, instalatii industriale si portuare.

Produse

Planificarea si aplicarea de protectie catodica impotriva coroziunii conductelor, containerlor -cisterne si structurilor din beton armat, comercializare a materialelor anticorozive, a produselor de protectie catodica impotriva coroziunii.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463