Cautati dupa text

tsar®

tsar® - sunt exerciţii pentru alinierea optimă a corpului, întărirea musculaturii şi a fasciilor, pentru o bază durabilă în obţinerea succeselor în antrenament şi creşterea randamentului

Secretul unei regenerări active

Tensiune musculară în ciuda trainingului? Blocaje la întindere? Probleme în a menţine o poziţie dreaptă?
Atunci este timpul pentru metoda tsar® (engl. The Secret of Active Regeneration). Aceasta îi redă corpului simetria prin exerciţiile ţintite, optimizează încordarea muşchilor şi îndreaptă corpul.
Prin alinierea optimală a corpului şi eliminarea contracţiilor musculare este posibilă o creşetere de randament cu până la 80%. Complet fără antrenament, tsar® întăreşte muşchii spatelui, fascii şi lărgeşte raza de mişcare.

tsar® este adecvat pentru pregătirea antrenamentului de forţă sau cardio propriu-zis. Dacă la începutul antrenamentului nu se efectuează o aşezare corectă a fiecărui muşchi, antrenamentul poate suprasolicita muşchii sau poate rezulta o poziţie incorectă.

Cum funcţionează tsar®?

tsar® foloseşte fizica. Dacă încordarea musculaturii din faţă şi spate este în egală măsură, muşchii reacţionează armonios într-o alternanţă. Contracţiile musculare sunt comparabile cu un pendul. Un muşchi al pieptului încordat trage umerii în faţă şi deformează corpul – pendulul trage mai tare într-o parte. Atingerile speciale şi exerciţiile elimină contracţiile în câteva minute şi asigură succese durabile la antrenamente. Exerciţiile tsar® pot fi efectuate singur acasă cu ghid video sau împreună cu un antrenor specializat. Cei interesaţi pot să devină trainer cu diplomă tsar®.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463