Cautati dupa text

Vienna Water Monitoring GmbH

ColiMinder® - primul instrument automatizat și exact pentru măsurarea contaminării apei cu germeni, E.coli și bacterii coliforme. Poluarea apelor menajere, a apelor de scăldat, a apelor pentru irigații sau a apei potabile pot fi evaluate devreme și în timp real. Rezultatele vă stau la dispoziție în 15 minute.

Cu ColiMinder® tânăra companie Vienna Water Monitoring a dezvoltat o metodă inovativă pentru controlul apei în Austria.

ColiMinder® este primul instrument automatizat și exact pentru măsurarea contaminării apei cu E.coli (Escherichia coli), o bacterie intestinală care poate determina îmbolnăviri. În plus metoda măsoară și diverse alte bacterii coliforme și numărul total de germeni în apă. Metoda ajută la recunoașterea în timp real a poluării din apa menajeră, apa de scăldat, apa din irigații sau apa potabilă. În acest caz ColiMinder® este și rapid. Doar de 15 minute are nevoie aparatul de 33 de cm și 14 kg pentru a constata contaminările. Datorită greutății sale instrumentul este adecvat și pentru măsurători mobile. Metoda furnizează rezultate în timp real și vizibile și participă în mod considerabil la creșterea siguranței și la economisirea de curent electric, substanțe chimice, timp și astfel la economisirea de costuri.

Posibilitățile de aplicare ale ColiMinder® sunt numeroase. În următoarele domenii își găsesc aplicabilitate valorile măsurate ale calității microbiologice a apei și s-a probat cu succes:

  • Măsurători în timp real
  • Sisteme de monitorizare și avertizare timpurie
  • Coordonarea și optimizarea proceselor, ca de exemplu analize ale apei potabile pentru alegerea de surse de apă pentru prepararea apei potabile, stabilirea dozajelor pentru substanțele de dezinfectare sau supravegherea de ape de scăldat, ape de răcire și ape în cadrul industriei alimentare

Cu ColiMinder® compania a reușit să obțină recunoaștere în cadrul întrecerilor pentru inovații de la târgul "International WaterSummit 2016" în Abu Dhabi, precum și de la "Singapore International WaterWeek 2016".

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463