Cautati dupa text

Websinger Ges.m.b.H

Producator sisteme tehnica medicala de incalzire a pacientului, instrumentar si ustensile drenaj si ORL, acoperitoare de unica folosinta pentru aparatura medicala

Websinger SRL a inceput in 1982 sa dezvolte si sa produca acoperitoare de unica folosinta pentru aparatura medicala nesterilizabila. In prezent,  produsele acestei afaceri de familie se exporta in multe state europene, inclusiv in cele ale Europei Centrale si de Est. In gama de produse a acestei firme intra sisteme de incalzire a pacientului, instrumente pentru drenaj, instrumentar ORL si acoperitoare sterile de unica folosinta pentru aparatura medicala.

Fabricarea rapida si costumizata a prototipurilor, cat si productia flexibila in serie mica sunt aspectele care scot aceasta firma in evidenta pe piata de profil. 
Pe langa productia de acoperitoare sterile de unica folosinta, Websinger s-a lansat si pe piata comerciala a produselor medicale. 
Din 2009, Websinger se afla in parteneriat cu Premier Guard, specialistul acoperitorilor de unica folosinta. In 2010, Websinger a devenit, in numele Premier Guard Master Distributor pentru Europa de Est.

Produse

Sisteme de incalzire a pacientului, consumabile medicale, instrumentar si ustensile pentru drenaj si pentru ORL, acoperitori de unica folosinta pentru aparatura si tehnica medicala.

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463