În căutarea pâinii sau produselor de patiserie non-gluten?
Cei preocupați de alimentașie, precum și cei care vor să audcă un beneificu sănătății lor, găsesc un partner de încredere în brutăria inovatoare din Austria Inferioară, ”Weizenfrei”.
„Weizenfrei“ crează cea mai bună pâine și cele mai bune produse de patiserie din materiale prime 100% non-gluten. Grânele moderne, speltul și secera utilizează mult gluten. Tocmai de aceea, „Weizenfrei“ lucrează numai cu materii prime, care sunt non-gluten din natură, cum ar fi a hrișca, făina produsă din bob întreg din ovăz sau orez, făină de quinoa, amidon din porumb, cartofi și tapioca, fulgi de ovăz, fulgi de hrișcă, miez și semințe.
Produsele de la „Weizenfrei“ sunt certificate IFS (International Food Standard), iar materiile prime, precum și produsele, sunt verificate regulat.
Astfel, Weizenfrei garantează produse sigure și igienice.
Sortimente:
*cele mai bune foietaje non-gluten din Europa
Concepte de vânzare:
Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463