Cautati dupa text

WITTMANN BATTENFELD GmbH

Producator de instalatii si masini de injectie pentru industria de mase plastice.

"Produse de prima calitate de la WITTMANN BATTENFELD"

Masinile si instalatiile de turnare prin injectie, destinate industriei de mase plastice ale  WITTMANN BATTENFELD se caracterizeaza prin precizie de cel mai inalt grad, utilizare flexibila, care nu presupune cheltuieli mari. 


WITTMANN BATTENFELD, o companie a grupului WITTMANN, este un producator de top al instalatiilor si masinilor de turnare prin injectie a maselor plastice. Firma isi are sediul central in Kottingbrunn si lucreaza in parteneriat cu firme agreate de distributie si service. Reprezentantele companiei se afla in peste 60 de tari, iar clientii firmei, din intreaga lume, beneficiaza de sustinere tehnica si consultanta de specialitate aferente livrarii instalatiilor de turnare. 

Produse

Portofoliul companiei este intregit, la ora actuala, de o linie de produse de inalta capacitate din seria de masini hidraulice HM, sisteme de parghii din seria TM si panouri verticale de comenzi automatizate. 

Aceasta linie noua este conceputa sa functioneze cu asa-numita EcoPower pentru masini electrice, cu "MicroPower" pentru microinjectii si cu "MacroPower" pentru instalatiile mari. Un inalt grad de precizie, utilizare simpla si flexibila si costuri de functionare reduse - acestea sunt punctele definitorii ale acestei noi linii intitulate, generic, "Seria Power". 

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463