Cautati dupa text

x|vise innovative logistics GmbH

Consultanta si optimizare logistica,software logistica, check logistic, optimizare a transporturilor, planificare a depozitarilor, supply chain management si consultanta in e-commerce

Consultanta logistica de la x|vise – consultantii care va ofera solutii practice in logistica si e-commerce

x|vise este o firma de top in Austria, activa in domeniul logisticii informatizate, a transportului international de marfa cu rezultate pe masura. Firma este situata in districtul Vorarlberg, are sedii in Lauterach si Viena si este specializata in dezvoltarea de noi strategii logistice, in analiza si optimizarea structurilor logistice, cat si in implementarea de solutii e-commerce integrate. Accentul principal se pune pe tematica depozitarii  (proiectare a noilor constructii, reorganizare a celor existente etc.), pe aprovizionare, distributie si procese de comanda informatizate.

x|vise se concentreaza pe concepte si solutii practice si aplicabile, elaborand, astfel, pentru clientii sai concepte de tipul “make-or-buy” (externalizare, de exemplu), licitatii (pentru software, tehnici de depozitare etc.), preia, atunci cand este nevoie, si sarcini de tipul “management-ón-time”, respectiv coaching-uri.

Acest portofoliu isi gaseste aplicabilitatea in toate domeniile industriei si ale economiei – fabrici de productie, firme de comert, institutii sau companii de prestari servicii. 

Produse

consultanta si optimizare logistica, check logistic, optimizare a transportului international de marfa, planificare a depozitarilor, supply chain management si consultanta in e-commerce

Aveti intrebari?

Mag. Daniel Marcu
ecoplus International RO
SRL Str. Augustin Pacha
nr. 1, Ap 1 Timisoara
Romania
CUI J35/1197/22.03.2007
RO21427463